Recent heeft de Nederlandse overheid verscherpte maatregelen gecommuniceerd. N.a.v. hiervan heeft ook de Atletiekunie enkele verregaande besluiten genomen. Deze verscherping van de maatregelen, tezamen met de Atletiekunie-besluiten hebben impact op AV Groene Ster. Het bestuur heeft daarom (in samenspraak met de werkgroep corona) de volgende besluiten genomen:

  • Alle trainingen zullen in ieder geval t/m 6 april niet doorgaan. Of en hoe de trainingen na 6 april zullen plaatsvinden is afhankelijk van aanvullende maatregelen en/of richtlijnen van de overheid en Atletiekunie.
  • De accommodatie is en blijft in ieder geval t/m 6 april gesloten voor trainingen en/of andere bijeenkomsten/vergaderingen.
  • De start van de nieuwe opstapgroep wordt tot nader order uitgesteld.
  • De verplaatste ALV van donderdag 23 april 2020 zal niet fysiek doorgaan. We onderzoeken nog de mogelijkheid om online (via skype) bij elkaar te komen om de informatie met elkaar te delen. Details hierover volgen nog.
  • De Knip-loop van 3 mei zal niet doorgaan. De eerstvolgende editie is 12 juli 2020.
  • Alle aan ons toegewezen competitiewedstrijden (masters op 17 mei, CD-junioren op 13 juni en senioren op 5 juli) gaan niet door (zijn afgelast door de Atletiekunie).
  • Op basis van aanvullende maatregelen met betrekking tot het hervatten van de scholen zullen we begin april besluiten wat we doen met de avond4daagse van 9 t/m 12 juni.

Zoals gemeld heeft de Atletiekunie besloten om alle competitiewedstrijden en Nederlandse Kampioenschappen van dit zomerseizoen af te gelasten. Onze atleten zullen dus niet in ploegverband actief zijn tijdens wedstrijden deze zomer.

Hoewel we ons er natuurlijk van bewust zijn dat alle maatregelen flinke impact hebben op iedereen en het allemaal heel onwerkelijk overkomt, zijn ze simpelweg onvermijdelijk. Op dit moment is de gezondheid van iedereen het allerbelangrijkst. Wel zullen we de komende periode diverse (verantwoorde) acties opstarten om het verenigingsgevoel te behouden in dit nu al heel bijzondere jubileumjaar.

Bestuur AV Groene Ster


Er is een speciaal mailadres ingesteld waar je terecht kan met specifieke vragen en/of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kalender

KNIP-loop
12-07-2020 om 10:30
KNIP-loop
06-09-2020 om 10:30
KNIP-loop
01-11-2020 om 10:30
OliebollenLoop
31-12-2020 om 11:00
Wedstrijdkalender Atletiekunie
atletiek.nl/wedstrijdkalender

Laatste foto's

Album miniatuur
Cross Zundert
2020-02-16
Album miniatuur
Cross Etten-Leur
2020-01-26
Album miniatuur
Cross Oudenbosch
2020-01-05
Album miniatuur
Cross Spado
2019-12-08