Op basis van de verscherpte maatregelen die afgelopen woensdag ingegaan zijn heeft de corona commissie bekeken wat de impact voor onze vereniging is. Het bestuur heeft vervolgens het volgende besloten:

  • Alle maatregelen van de vorige corona-update blijven van kracht (kantine en kleedkamers dicht, geen binnen trainingen voor volwassenen, geen toeschouwers en natuurlijk afstand houden, thuisblijven bij gezondheidsklachten, etc.).
  • Alle fysieke verenigingsbijeenkomsten van meer dan 2 personen zijn niet toegestaan.
  • Voor de jeugdtrainingen verandert er niets.
  • De loop/wandeltrainingen op de baan zullen in aangepaste vorm plaatsvinden: niet als grote groep, maar individueel. Lopen in baan 1 achter elkaar (met minimaal 1,5m afstand), baan 3 alleen om in te halen, binnenzijde baan 5 om te wandelen/pauzeren en baan 6 om hierbij in te halen.
  • Bij de technische trainingen en de trainingen buiten de accommodatie voor volwassenen zullen de trainers de trainingen zo inrichten dat er groepjes van max 2 personen zijn, die niet mengen. Teamvormen zijn niet toegestaan.

Lees hier de update van de spelregels bij AV Groene Ster:

Corona spelregels (versie 12 december)

Qua activiteiten is het de komende periode zoals gebruikelijk rustig, maar er zijn een paar zaken om over te communiceren:

  • De eerste regiocross in Steenbergen die voor november 2020 gepland stond gaat niet door. De tweede (13 december in Bergen op Zoom) is onzeker.
  • Voor de jongste categorieën zal het sinterklaasfeest anders gevierd worden dan voorgaande jaren. De viering zal tijdens de training op 27 november (in de gymzaal) plaatsvinden.
  • Intentie is om de geplande gluhweinavond (en tevens afscheidstraining van Ton Kapitein) op 21 december door te laten gaan (evt. in aangepaste vorm). Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de situatie en regels op dat moment.
  • Er is nog geen besluit genomen over het doorgaan van de oliebollenloop op 31 december en de KNIP-loop op zondag 3 januari.

We zijn ons er van bewust dat bovenstaande maatregelen de trainingen niet “gezelliger” maken, maar op dit moment is dit de enige mogelijkheid om ze wel door te kunnen laten gaan. Gelukkig lijkt het aantal besmettingen de laatste dagen de goede kant op te gaan, zodat we hopelijk snel weer terug kunnen naar een situatie dat we meer gezamenlijk kunnen doen.

Blijf allemaal gezond en fit!

Bestuur AV Groene Ster


Er is een speciaal mailadres ingesteld waar je terecht kan met specifieke vragen en/of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Click here for the English translation

Kalender

Senioren competitie (onder voorbehoud)
04-07-2021
Jubileumfeest 50 jarig bestaan
11-09-2021
Alternatieve datum Jubileumfeest 50 jarig bestaan
06-11-2021
OliebollenLoop
31-12-2021 om 11:00
Wedstrijdkalender Atletiekunie
atletiek.nl/wedstrijdkalender

Laatste foto's

Album miniatuur
Clubkampioenschappen outdoor
2020-09-27
Album miniatuur
Afscheid Jeannie Tielen
2020-09-19
Album miniatuur
Aflopen opstapgroep
2020-09-19
Album miniatuur
KNIP-loop
2020-07-12