:ekker in de buitenlucht sportief wandelen met een leuke groep mensen? Kom eens lang bij de Nordic Walking groep van AV Groene Ster!

Nordic Walking is in Finland ontstaan als trainingsvorm omdat langlaufers ook in de zomer wilden trainen. Nadat het een soort hype is geweest zijn er tegenwoordig veel mensen die dit als sport beoefenen.

Nordic Walking is veelzijdiger dan wandelen omdat naast de beenspieren ook de rug, schouder- en armspieren intensief worden gebruikt. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop en sterkere spieren. Desondanks heb je niet het gevoel dat je zwaar aan het trainen bent. Belangrijk is ook dat het risico op blressures laag is.

De Nordic Walking groep van AV Groene Ster bestaat uit een gezellige groep mensen die het leuk vinden om in de buitenlucht bezig te zijn. Zij worden begeleid door een trainer die zorgt voor de sportieve invulling en een gevarieerd programma. Zoals bij zoveel sporten is het extra motiverend en stimulerend om in groepsverband te sporten. Toch kan ieder op zijn/haar tempo meedoen. Het is een laagdrempelige sport en iedereen is welkom, conditie of leeftijd speelt hierbij geen rol. Daarnaast is het ook een prettig sociaal contactmoment. De groep loopt op de atletiekbaan van Sportpark De Knip in Zevenbergen en bij behoefte ook buiten de baan. Na afloop van de training wordt er nog gezellig een bakje koffie of thee gedronken in de kantine.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?

Je bent van harte welkom op de training. Iedere woensdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur.

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met www.avgroenester.nl/contact 

Kalender

KNIP-loop
06-11-2022
OliebollenLoop
31-12-2022 om 11:00
Wedstrijdkalender Atletiekunie
atletiek.nl/wedstrijdkalender

Laatste foto's

Album miniatuur
Aflopen Opstapgroep
2022-07-16
Album miniatuur
Jeugdkamp
2022-04-01
Album miniatuur
Clubcross
2022-02-06
Album miniatuur
Aflopen opstapgroep
2021-12-18