logo_havenloop.jpg

De Zevenbergse havenloop is een nieuw loopevenement in het mooie centrum van Zevenbergen. Het programma bestaat uit een prestatieloop (afstanden van 2,5, 5, 7,5 en 10km) en een supergezellige familieloop van 1, 2 of 3 rondjes van 900m. De organisatie is in handen van een breed gelegenheidscomite, bestaande uit vrijwilligers, medewerkers en leerlingen van onder andere AV Groene Ster, MeerMoerdijk, Markland college Zevenbergen, Mart 9 en Proost. Het motto is: gezellig sportief bezig zijn door en voor Zevenbergen. 

Op deze website is alle informatie te vinden om je optimaal voor te bereiden op dit leuke loop-evenement. In de komende weken zal de informatie regelmatig bijgewerkt worden, dus houdt deze website in te gaten!


Uitslagen / tijden

Aangezien het een prestatieloop is, is er geen officiele uitslag met een klassements-volgorde. Wel hebben we een overzicht van de geregistreerde tijden gemaakt, zodat iedereen kan zien wat zijn of haar officiele tijd geweest is. We hebben dit tijden-overzicht in 3 varianten opgemaakt:

 

 

Datum

  • Zondag 27 maart 2022

 

Parcours prestatieloop

De start en finish zijn op de Markt in Zevenbergen. Het parcours loopt over de Noord- en Zuidhaven, Kerkstraat, Stationstraat en Kasteeltuin en heeft een lengte van 2,5km. Elke deelnemer kan kiezen uit 1 t/m 4 rondjes om te lopen.

Bij de Havenloop staat het plezier in het hardlopen centraal. Zo worden wel de tijden geregistreerd en ontvang iedereen een herinnering, maar zal er geen klassering en/of prijsuitreiking zijn.

 parcours_prestatieloop.jpgParcours familieloop

De start en finish zijn op de Markt in Zevenbergen. Het parcours loopt over de Noord- en Zuidhaven en heeft een lengte van 900m. Elke deelnemer kan kiezen uit 1, 2 of 3 rondjes om te lopen.

Bij de familieloop staat het plezier in samen (jong en oud) lopen centraal. Het is een ideale gelegenheid voor families om met elkaar sportief bezig te zijn. Er worden geen tijden geregistreerd, maar alle deelnemers krijgen wel een fraaie herinnering. 

parcours_familieloop.jpg Globaal tijdschema

13:00 - gezamenlijke warming-up prestatieloop

13:15 - start prestatieloop

 

14:00 - gezamenlijke warming-up familieloop

14:15 - start familieloopVoor-inschrijven

Je vooraf aanmelden voor de Zevenbergse Havenloop tot uiterlijk woensdag 23 maart 2022, 23:59 via de volgende link: <inschrijven>.

De kosten zijn:

 Prestatieloop   t/m 17 jaar  € 2,50
 18 jaar en ouder  € 5,50
 Familieloop*  alle leeftijden   € 2,50 

*Iedereen die voor de prestatieloop ingeschreven heeft mag ook meelopen met de familieloopNa-inschrijven

Het is ook mogelijk om je op de dag zelf nog aan te melden. Dit kan tot uiterlijk 12:30. De prijzen voor het na inschrijven zijn: 

 Prestatieloop   t/m 17 jaar  €   5,00
 18 jaar en ouder  € 10,00
 Familieloop*  alle leeftijden   €   5,00 

*Iedereen die voor de prestatieloop ingeschreven heeft mag ook meelopen met de familieloopWandelen

Voor diegenen die niet kunnen/willen hardlopen is het ook mogelijk om mee te wandelen. Er kan dan gekozen worden tussen 2,5km en 5km. Dit gaat over hetzelfde parcours en de start is 1 minuut na de start van de hardlopers. Natuurlijk mag er ook met Nordic Walking stokken gelopen worden. Om in te schrijven als wandelaar kan gewoon bij de prestatieloop ingeschreven worden (alleen 2,5 en 5km), waarbij in het opmerkingenveld "wandelaar" ingevuld wordt.

 

Bijprogramma

Voor, tijdens en na de loop zal er op de Markt een sportief bijprogramma zijn, verzorgd door leerlingen van het Markland College Zevenbergen. 

Gedurende het hele evenement zal er muzikale ondersteuning zijn door onze DJ Jos. Verder zullen 2 enthousiaste omroepers alles aan elkaar praten.Vrijwilligers

Als het lopen niets voor je zelf is, maar je wel graag onderdeel wil zijn van dit mooie evenement, dan kan je je aanmelden als vrijwilliger. Er zijn mensen nodig voor bijvoorbeeld het opbouwen en afbreken van het parcours, als verkeersregelaar, bij het na-inschrijven, het bijprogramma, de uitslagverwerking en dergelijke. Hulp is dus meer dan welkom! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Corona-maatregelen

Natuurlijk kleven er aan het organiseren van (sport-)evenementen in deze corona-tijden onzekerheden. Toch ziet het er op dit moment allemaal goed uit en hebben we er alle vertrouwen in dat het evenement zonder beperkingen door kan gaan. Mocht het desondanks op 27 maart niet mogelijk zijn om de eerste Havenloop te organiseren, dan zullen we op zoek gaan naar een alternatieve datum.  Algemene Voorwaarden

Lees voor deelname de Algemene voorwaarden.Meer informatie

Voor aanvullende vragen kan je een mailtjes sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook op onze social media accounts:

facebook: https://www.facebook.com/events/349995610270712 

Kalender

KNIP-loop
06-11-2022
OliebollenLoop
31-12-2022 om 11:00
Wedstrijdkalender Atletiekunie
atletiek.nl/wedstrijdkalender

Laatste foto's

Album miniatuur
Aflopen Opstapgroep
2022-07-16
Album miniatuur
Jeugdkamp
2022-04-01
Album miniatuur
Clubcross
2022-02-06
Album miniatuur
Aflopen opstapgroep
2021-12-18