Tijdens de persconferentie van het kabinet op 15 februari 2022 is aangegeven dat bijna alle Corona-maatregelen komen te vervallen. Dit gaat in 2 stappen, waarbij voor ons geldt:

Vanaf 18 februari 2022:

  • Bij binnenkomst van de kantine toon je een geldige QR-code, andere maatregelen zijn niet meer van toepassing;
  • Voor iedereen van 18 jaar en ouder is een geldige QR-code verplicht bij omkleden in de kleedkamers en bij de binnentrainingen (dit laatste is dus alleen van toepassing voor de recreanten);
  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder (C-junioren en ouder) is een mondkapje verplicht op de binnenlocaties, behalve tijdens het sporten zelf.

Vanaf 25 februari 2022:

  • Geen specifieke Corona-maatregelen meer van toepassing;
  • Neem de algemene adviezen (handen wassen, afstand, zelftest, enz.) in acht;
  • Hou je eigen gezondheid goed in de gaten en kom bij klachten niet naar de trainingen en/of wedstrijden;
  • De geplande activiteiten en wedstrijden kunnen dus ook doorgaan.

Wij zijn erg blij dat we weer terug kunnen naar het oude normaal. We hebben een mooi sportseizoen voor ons met activiteiten, trainingen en wedstrijden. Laten we hopen dat deze 26ste update de laatste is die we hoeven te versturen.

We hebben de laatste 2 jaar laten zien dat we als vereniging veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen in huis hebben, en daar zijn wij trots op! We bedanken iedereen die daar zijn / haar steentje aan heeft bijgedragen.

Groeten,

Bestuur AV Groene Ster


Er is een speciaal mailadres ingesteld waar je terecht kan met specifieke vragen en/of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste foto's

Album miniatuur
Aflopen Opstapgroep
2022-07-16
Album miniatuur
Jeugdkamp
2022-04-01
Album miniatuur
Clubcross
2022-02-06